tisdag 22 april 2008

Grodan

Casimir har blivit en officiell groda nu. Vi har nämligen fått klarttecken för att han ska få börja på föräldrakooperativet Grodan nu till hösten. I vår okunskap trodde vi att det där med förskolor skulle vara enkelt, speciellt när vi bor granne med en, men så var det alltså inte. Till den förskolan var det 74 barn i kö till fyra platser, och eftersom de gick efter ålder (störst går först) så hade Casimir som är född i juli inte någon chans.

Till Grodan var det 26 barn i kö men eftersom de gick efter andra parametrar än de kommunala förskolorna hade vi alltså den osannolika turen att få en av de två platserna (ytterligare två platser var vikta för grodsyskon). Detta trots att Casimir äter vegetariskt.

Vi fick beskedet klockan halv tio på kvällen i förra veckan och samtidigt frågan när vi ville "skriva på" - vilket vi sedan gjorde igår eftermiddag.

1 kommentar:

Musikanta sa...

Vilken lycka att ha fått in Lillmirren på ett sådant exemplariskt dagis. Hoppas bara att han inte kommer att längta efter mamma och pappa alltförmycket. Ni får ha is i magen.