torsdag 27 mars 2008

Boknördstest

Jag har gjort ett boknördstest! Jag var ganska mycket boknörd trots att jag valde "nationalekonomi" före "litteraturvetenskap" och trots att jag inte har en susning om vad bibliotekskoderna stod för. Får ursäkta mig med att i min värld beställer man böckerna på Internet, innan man går och hämtar dem på 1)kiosken på hörnet eller 2)biblioteket. Fast lite sur över att inga fackboksfrågor i företagskonomi fanns med...

3 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag tycker ju de kunde haft en ruta att kryssa i om man skrivit böcker själv... eller skriver bokspalt i en tidskrift... för DÅ hade mina poäng rakat i höjden!
Biblioteksbokstäverna har jag glömt... vet ju på vilken hylla olika böcker står, så jag behöver inte läsa på skyltarna... Fast förr kunde jag dem lite bättre.

Musikanta sa...

Mina poäng blev jättehöga eftersom jag gjorde en provomgång innan och googlade det som jag inte visste. Dessutom var jag inte helt ärlig när det gällde att besvara frågorna. Inte tar jag med mig 5 böcker på semestern inte! Därför avstår jag från att lägga ut mitt fina resultat i min blogg.

Mirren sa...

Bloggblad: Du fick ju så fina vitsord i din summering så inte behöver du några fler poäng - inte.

Musikanta: Du är den enda jag känner som fuskar på "känna sig själv"-testen. Jag svarade å andra sidan helt ärligt. Jag skrev att jag tar med mig tre böcker på semestern - fast egentligen tar jag ju med fler om man räknar med guideböckerna...