fredag 7 augusti 2009

En månad

Idag fyller Caspar, och därmed vårt nya liv, en månad. Caspar har gått från att ha varit ett litet knyte, mest ihoprullad till en boll till att följa med blicken och skrika modulerat, dvs att att lyssnar på sig själv och experimenterar med olika läten. Även om han är mycket lugnare än storebror Casimir någonsin var (nu och som bebis) så har Caspar redan nu bestämda uppfattningar som han högljutt ger uttryck för. Han föredrar till exempel famn framför säng, sjal framför vagn och bröst framför napp. Ergo - det har varit mest ammande och bärande för mig de senaste veckorna. Samtidigt är Caspar förhållandevis social och tolererar ibland (åtminstone mycket korta stunder) även att bli buren även av farmor eller mormor.

2 kommentarer:

Bloggblad sa...

Vårt först (du vet vem) som skrek sig igenom det första året, fick inte välja vem som vaggade och bar - hon fick finna sig i att den som var mest utvilad tog passet.

Mirren sa...

Caspar skriker inte så mycket. Över huvud taget så är han mycket lugnare än Casimir var. Det enda är just att han vill bli buren, och det är inte något stort problem sedan jag har vanan inne om man säger så :-).